Blandt de ældste yogaformer; Iyengar

Der findes mange former for yoga og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er den rette til for en selv. Man kan let få brug for et overblik, men ethvert overblik vil altid blot give en overfladisk gennemgang der ikke giver en blot lidt dybde omkring formerne, så man kan få en idé om hvad man selv ville være til.

Særligt vil man mene at de gamle metoder altid har været de bedste, fordi det er her kernen som regel er at finde, og den gode, gamle iyengar yoga er et godt eksempel på hvordan man har holdt fast i fortiden.

To årtusinders lærdom

Som det er med mange andre ting, der stadig holder os alle i gang, så skal man årtusinder tilbage for at finde dets oprindelse. At den har overlevet tidens test, viser dens værdi, men den sætter også udøveren på en prøve retur. Skal man udføre denne yogaform korrekt vil man være nødsaget til at evne præcision, benytte redskaber korrekt foretage de forskellige stillinger i sekvenser, samt at foretage positionerne stabilt.

Mestre man disse fire kriterier eller elementer fra denne yogaform så vil man opnå det frie sind som yoga generelt er kendt for at kunne bringe. Denne fysiske yogaform giver ikke blot en sindet en prøvelse om at komme fri, men det giver også kroppen en prøvelse i at være i en korrekt balance.

Naturligvis ved også at bruge de rette redskaber, som de erfarne udøvere vil bruge, så får man yderligere ud af at udføre øvelserne og man vil endda kunne foretage dem mere præcist og i længere tid, hvortil effekten herfra naturligvis vil vare ved i tiden efter.

Selv hvis du føler at denne yoga type ikke lyder som noget for dig, så er der med garanti en anden der kan falde i din smag.

Der findes mange former for yoga og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er den rette til for en selv. Man kan let få brug for et overblik, men ethvert overblik vil altid blot give en overfladisk gennemgang der ikke giver en blot lidt dybde omkring formerne, så man kan få en…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.