Få det maksimale ud af træningen med en squat rack

squat rack

Står du mangler noget som kan give dig lidt motivation til give dig lidt ekstra, når du er i gang med at træne. Med et træningsudstyr kan det både motiverer dig og optimerer din træning. Et træningsudstyr, som kan anbefales er en squat rack. Med denne kan du presse dig selv lidt ekstra og holde styr på dine vægte.

Hvad er det?

En squat rack er et stativ som kan holde din vægtstang. Det hjælper dig med at balancere vægtstangen, når du træner. Nogle squat racks kan du bruge til  bænkpres. Du kan ændre i højden så den passer til dig. Du kan helt selv bestemme, om du vil have et helt simpelt stativ eller et mere avanceret, så det passer til dine træningsmetoder. Med dette udstyr kan du virkelig få fokus på mange af de større muskler og komme i gang med hele kroppen.

Undgå skader

Vi kan vist godt være enige om, at det at få skader i sin træningsperioder er utroligt demotiverende og træls. Man skal derfor huske at passe på sig selv og lytte til kroppen, når man træner, så man ikke får længerevarende skader og skal til at starte forfra.

Derfor er det en god ide at skaffe sig en squat rack, fordi det hjælper dig med at støtte den tunge vægtstang og når det bliver for hårdt kan du hurtigt sætte den fra dig på stativet, så du kan tage dig en velfortjent pause. Du kan bla. se her for at kigge på de forskellige, du kan vælge imellem.

Sjovt og effektivt.

Det er utrolig sjovt og effektivt at bruge en squat rack. Den kan hjælpe dig med at komme i gang med træne eller hjælpe dig med at komme lidt længere med styrketræningen når du får arbejdet med så mange muskler.

Står du mangler noget som kan give dig lidt motivation til give dig lidt ekstra, når du er i gang med at træne. Med et træningsudstyr kan det både motiverer dig og optimerer din træning. Et træningsudstyr, som kan anbefales er en squat rack. Med denne kan du presse dig selv lidt ekstra og holde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *