Fujitsu lancerer ny cloud baseret sikkerhedsløsning til e-mails

Fujitsu lancerer ny cloud-baseret løsning i samarbejde med Symantec, der beskytter virksomheder mod skadelige e-mails.

Fujitsu Cloud End User Protect er en fleksibel måde at få adgang til best-of-breed sikkerhedsløsninger til e-mails. Løsningen kombinerer Symantecs Email Security.cloud og Enterprise Vault.cloud med fleksibel integration til Fujitsus managed security-ydelser.
Den leveres gennem skyen med månedlig betaling og reducerer dermed investeringsudgifter og udgifterne til ny hardware og software.

E-mails er stadig en populær smittebærer for målrettede angreb, og en undersøgelse fra Spamhaus Project viser, at over 90 procent af indgående meddelelser ikke er legitime af forskellige årsager.
Kilde
http://www.dk.ts.fujitsu.com

Fujitsu lancerer ny cloud-baseret løsning i samarbejde med Symantec, der beskytter virksomheder mod skadelige e-mails. Fujitsu Cloud End User Protect er en fleksibel måde at få adgang til best-of-breed sikkerhedsløsninger til e-mails. Løsningen kombinerer Symantecs Email Security.cloud og Enterprise Vault.cloud med fleksibel integration til Fujitsus managed security-ydelser. Den leveres gennem skyen med månedlig betaling og…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *