Gør haven sommerklar

algerens

Sommeren er lig med en masse tid i haven. Solen skinner og varmer vores blege vinterkroppe. Haven bliver derfor hyppigt benyttet til afslapning. Men efter en hård, kold dansk vinter, så er det ikke altid, at haven ser godt ud. Tværtimod kan haven ligne et stort rod. Den har derfor brug for en lille makeover, sådan at den er klar til sommeren.

Indret din have med havmøbler

Havemøblerne er om vinteren pakket væk. Når sommeren kommer, skal de pakkes ud igen. Her vil det være en ide at få byttet nogle af de gamle havemøbler ud. På den måde får du et friskt nyt pust til din have uden at gøre meget. Havemøbler kan gøre meget i en have.

Beskær, beskær og beskær

En have efter en vinter kan ligne en jungle. Den er tilgroet, og der er ikke blevet passet på den i et halvt år. Det er derfor en rigtig god ide at få beskåret de mange planter. På den måde er der ikke mere tale om en jungle, men derimod en flot indbydende have. Det kan være efter, der blevet beskåret og fjernet ukrudt, at der skal plantes noget nyt. Nye planter til at friske haven op vil være en god ide at plante.

Få fliserne til at se godt ud

Mange haver er udstyret med fliser. Fliser kan være rigtig flotte, men når de er udendøres, så kan de hurtigt se beskidte ud. Fliserne er for det meste fyldt med alger. Algerne er ikke farlige, men de er knap så flotte. Det kan derfor være en god ide at få algerens. På den måde vil dine flise komme til at se ud som nye. Det vil også være en rigtig god ide at vælge et firma, som kan gøre det for dig. Du kan f.eks vælge http://gladrens.dk/algerens/.

Sommeren er lig med en masse tid i haven. Solen skinner og varmer vores blege vinterkroppe. Haven bliver derfor hyppigt benyttet til afslapning. Men efter en hård, kold dansk vinter, så er det ikke altid, at haven ser godt ud. Tværtimod kan haven ligne et stort rod. Den har derfor brug for en lille makeover,…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *