Høretelefoner kan hjælpe med dine studier

Hvor sjovt det end lyder kan høretelefoner faktisk hjælpe dig i dine studier. Specielt hvis du bruger lang tid på offentlig transport hverdag.

Hvordan så det ? Svaret ligger i at du kan få mange af dine pensum bøger som audio bøger. Så selv med et par billige hovedtelefoner kan du øve dig på dit pensum i tog eller bus, du kan selvfølgelig også bare læse i dine pensumbøger men der er fordele ved audio bøger som du ikke har ved traditionelle bøger.

Når du læser en traditionel bog skal du bruge mindst en hånd, og to når du skal bladre til næste side, med høretelefoner har du begge hænder fri. Og det har fordele, for eksempel hvis du ikke kan få en siddeplads i toget og skal stå op, kan du stadig høre din audio bog, mens du holder fast, hvorimod der er meget sværere at holde fast samtidig med at du også skal holde din bog.

Når du bruger høretelefoner og derfor har begge hænder fri kan du også sidde med en lille blok i skødet og tage notater, hvorimod at det begynder at blive meget besværligt at sidde med bog, blok og blyant, i et fyldt tog eller en bus.

Du kan også få en app til din smart-phone hvor du med et enkelt tryk på en knap kan “bookmarke” de passager i bogen du vil finde frem og høre igen,  Det er lidt lettere end at tage notater skriftligt.

Hvilke høretelefoner skal du så vælge ? når du ikke skal tænke så meget på lydkvaliteten, kan du gå all in for hvad der er nemt, her er trådløse hovedtelefoner  de mest praktiske da der ikke er nogle ledning til at genere og hvis du vælger en in ear model er de samtidigt meget diskrete, både Shure, Grado og Beyerdynamic har nogle rigtige fornuftige modeller.

Så skaf dig et par gode høretelefoner og brug transport tiden fornuftigt.

 

Hvor sjovt det end lyder kan høretelefoner faktisk hjælpe dig i dine studier. Specielt hvis du bruger lang tid på offentlig transport hverdag. Hvordan så det ? Svaret ligger i at du kan få mange af dine pensum bøger som audio bøger. Så selv med et par billige hovedtelefoner kan du øve dig på dit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *