Lad os se, om det ender med GU10 LED spot herhjemme

Vi har længe snakket om hvilke spots vi skal have sat op i vores mørke entre, min mand og jeg. Og vi er løbet mod en mur, fordi vi har snakket med hver vores sælger af spots, der har talt varmt for hver sit spot, eller hver sin type af spot. Min sælger har overbevist mig om, at et GU10 spot er en rigtig god ide, både generel, og specielt til vores mørke entre. Min mand har talt med en anden sælger, som har givet ham en god historie om nogle andre spots. Så jeg føler, at GU10 vil være den bedste løsning for os, og min mand har en mistanke om, at nogle andre spots vil gøre os mere glade på den lange bane. Normalt ville jeg slet ikke blande mig i, hvilken lampe eller hvilke spots vi skulle have, men jeg har virkelig en eller anden ide om, at GU10 spots vil være en super god løsning til vores hjem, og til vores mørke entre.

Indtil nu har jeg holdt på mine GU10 spots

Jeg har længe talt varmt og hjerteligt for disse GU10 spots, men jeg er nu kommet til et punkt, hvor jeg herfra vil overlade den endelige beslutning til min mand. For når alt kommer til alt, så er GU10 spots ikke noget som jeg konkret ved så meget om, og jeg er ret sikker på, at min mand, når det kommer til stykket er den af os to, som har mest forstand på lamper og belysning og ting i den dur. Men jeg er simpelthen så spændt på at se, hvilken type belysning, vi ender ud med, og om min tale for GU10 kommer til at have indflydelse på min mands endelige valg.

Vi har længe snakket om hvilke spots vi skal have sat op i vores mørke entre, min mand og jeg. Og vi er løbet mod en mur, fordi vi har snakket med hver vores sælger af spots, der har talt varmt for hver sit spot, eller hver sin type af spot. Min sælger har overbevist…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *