Livet uden Google

 

For ikke så mange år siden, var Google en lille  virksomhed. Der var ikke mange, der havde set det som en kommende verdens  hersker inden for søgemaskiner. Der var i det hele taget ikke mange,  der havde set SEO blive til hvad det er i dag. Det er sjovt, hvordan  det ene tager det andet med sig. Mange kalder det spill over effekt,  når det ene forretnings område tager det andet med sig, eller skaber  et andet forretningsområde. F.eks. da Google eller Ebay blev til, var  der ikke mange, der havde set, at SEO ville blive en hel forretning  i sig selv.

Lige som med E-bay, så er der virkelig mange, der har en  hel lille levevej, ved at bruge det. Det kaldes spill over effect. For  de mennesker der lever af at lave SEO artikler, er det svært at forestille  sig en verden uden Google, Bing eller Yahoo. Det er sider SEO folk er  helt og aldeles afhængig af at de findes. Google i sig selv har til  tider svært ved at kontrollere alle de små forretninger, der skyder  op, og som bruger dem som over kategori. De prøver hele tiden at udvikle  nye måder, at kontrollere deres egen side på.

Det er f.eks. ikke i  Googles interesse, at de ikke kan kontrollere  SEO virksomheder da de jo gerne vil have at deres  kunder betaler dem selv, for at ligge øverst på deres søgemaskine.  Derfor er det, at de f.eks. prøver at beskytte sig ved at passe på,  at man ikke kan poste de samme SEO artikler mere end en gang. Det er  vigtigt, at det er helt og aldeles unikke tekster. Men jeg kan i hver  fald ikke forestille mit et liv uden Google, det er efterhånden blevet  så stor en del af mit liv og verdens opfattelse, at det er umuligt  ikke at forestille sig.

Du kan læse meget mere om Google og SEO her: http://seonorden.dk

  For ikke så mange år siden, var Google en lille  virksomhed. Der var ikke mange, der havde set det som en kommende verdens  hersker inden for søgemaskiner. Der var i det hele taget ikke mange,  der havde set SEO blive til hvad det er i dag. Det er sjovt, hvordan  det ene tager det andet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *