Sådan kan du også bruge Hovedstaden på

motoriseret

For en uge siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine venner.

Der var mange der kørte forbi mig på el løbehjul med sæde og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt forskrækket og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en masse penge at købe. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få promoveringskoder, som man kunne benytte til gratis ture!

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg fandt faktisk ret nemt et program på min smartphone som kunne give adgang til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatter til wind, som var den app jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder man kunne benytte. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Jeg vil godt have mine børn med

Det egentlig en smukt ting at kunne have sine børn med til at opleve de nye slags motoriserede køretøjer! Når vi gør tingene sammen så bliver det så meget bedre! Dog så skal det lille pus være godt pakket ind og jeg skal sørge for at han holder varmen i sin vandtætte flyverdragt og godt pakket ind med halstørklæder. Om børnene så skal teste et af de her segboards eller et elektrisk løbehjul det må være op til det lille pus selv. Det er dog godt nok sørens man ikke kan leje segboards på samme facon som med elektriske løbehjul. Jeg har dog her fundet en segboardguide med billige boards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i gården og haven! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og naturligvis noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn benyttede vi for det ikke skal være løgn en rund metal plade fra min gamle squat rack, som akkurat kunne anvendes som en form for rat til sæbekassevognen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

For en uge siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine venner. Der var mange der kørte forbi mig på el løbehjul med sæde og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt forskrækket og vidste ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *