Se lyset med GU10 LED

Jeg er døbt og konfirmeret, men jeg har aldrig rigtig troet på gud. Jeg har haft svært ved at identificere mig med tanken om at der skulle være en gud, som er skaberen af alt. Jeg har virkelig haft svært ved at tro og det siger mine forældre er gået ud over mit liv. Derfor besluttede jeg i foråret at ville læse biblen og se om jeg kunne forstå dens budskaber. Jeg har nu siddet aften efter aften under min GU10 LED pære og læst i bibelen. Jeg har haft stunder hvor jeg har været ved at falde i søvn, stunder hvor jeg blev helt betaget og stunder hvor jeg forundres.

GU10 LEDJeg har haft nætter efterfølgende hvor jeg ikke kunne sove, nætter hvor jeg lå at tænkte og nætter hvor det hele pludselig gav bedre mening. jeg har haft lyst til at rive håret ud af min hovedbund, takke mine forældre, smile og græde. Det har været helt forunderligt at sidde der, aften efter aften under min GU10 LED pære som lyste ned i bibelen. Nogle gange var det som om at ordene stod helt klart, andre gange faldt de sammen og tredje gange sprang de lige i ansigtet på mig. Det har været en vild oplevelse at læse bibelen i skæret af GU10 LED.

Ny indsigt med GU10 LED

Jeg har efter, bibelens sidste side er blevet vendt, følt noget jeg aldrig har følt før. En følelse af at være hjemme i sig selv. Det er helt surrealistisk og jeg er virkelig glad for at jeg har kunnet sidde i min lænestol med mit lys fra GU10 LED i så mange timer og koncentrere mig om at læse bibelen. Jeg har fået en ny indsigt i livet og det er jeg super taknemmelig for.

Jeg er døbt og konfirmeret, men jeg har aldrig rigtig troet på gud. Jeg har haft svært ved at identificere mig med tanken om at der skulle være en gud, som er skaberen af alt. Jeg har virkelig haft svært ved at tro og det siger mine forældre er gået ud over mit liv. Derfor besluttede…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *