Stort alkoholmisbrug

Hvis du kender en person med et stort alkoholmisbrug, så vil jeg da også råde dig til, at få denne person i gang med en behandling med det samme. Det vil i hvert fald være en god ide, og jeg vil da virkeligt også håbe, at du snart har overvejet denne mulighed lidt kraftigere. Det er altså bare sådan tingene hænger sammen, og hvis du ikke kan give mig ret i dette, så er der bestemt heller ingen tvivl om, at stille go roligt bør at komme til at punkt, hvor du simpelthen kan få meget mere for dine penge ved at undgå et alkoholmisbrug. Der findes jo andre og bedre misbrug, ikke fordi at jeg vil anbefale et misbrug, men det er nogle gange muligt, at udskifte det ene misbrug med det andet. Det er altså også tilfældet her med et og hvis du virkeligt tror, at du godt kan kontrollere det,så vil jeg altså også begynde at anbefale dig, at lave planer for at komme ud af dit alkoholmisbrug. Det vil også være uanset hvad midlerne skal være.

Midler til alkoholmisbrug

Jeg vil helt klart mene, at målet helliger midlet, og det er helt klart førsteprioritet at komme ud af sit alkoholmisbrug, og hvis det så betyder, at du skal ind i et andet mindre misbrug, så må det altså være tilfældet. Du skal dog være i stand til at styre dit misbrug, og passe på at du ikke får et blandingsmisbrug, da det vil være meget værre end et alkoholmisbrug. Derfor vil jeg også mene, at du skal sørge for at passe på dig selv, og sørge for at holde dig til et fornuftigt alkoholmisbrug. Det vil i hvert fald betyde, at du stille og roligt kan arbejde hen mod en bedre tilværelse uden et alkoholmisbrug at skulle tænke på.

Hvis du kender en person med et stort alkoholmisbrug, så vil jeg da også råde dig til, at få denne person i gang med en behandling med det samme. Det vil i hvert fald være en god ide, og jeg vil da virkeligt også håbe, at du snart har overvejet denne mulighed lidt kraftigere. Det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *